Eux


Landbrugsuddannelse med studiekompetence

Siden august 2012 har Landbrugsskolen Sjælland i Høng i samarbejde med Høng Gymnasium og HF udbudt en ny og spændende uddannelse, som kombinerer en erhvervsuddannelse inden for landbrug med en generel studiekompetence. Uddannelsen er således for dig, der søger karriere, ansvar og almene kompetencer til at arbejde i landbruget og evt. læse videre som produktionsleder, virksomhedsleder og agrarøkonom. Det kan også være for dig, der søger kompetencer til at læse videre, f.eks. på et naturvidenskabeligt studium på et universitet.

    

Undervisningen foregår på Landbrugssolen Sjælland i Høng og på Høng Gymnasium og HF. Som eux-elev kan du bo og spise på Landbrugsskolen Sjælland.

Hvis du er fyldt 18 år, kan du få SU det første skoleår. Der er indlagt landbrugspraktik – som i landbrugsuddannelsen. Det betyder, at du skal have en uddannelsesaftale og får løn under praktik- og skoleforløb efter det første skoleår. Uddannelsen varer 4 år og 1 måned og du sparer således næsten 2 års uddannelsestid i forhold til at tage uddannelserne hver for sig.


Du tilmelder dig uddannelsen via den koordinerede tilmelding fra 9-10. klasse. Tilmeld dig uddannelsen til landbrug og husk at markere eux på tilmeldingen. Spørg evt. din UU-vejleder, hvis du er i tvivl.


Hvis du ønsker at vide mere om eux-uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Landbrugsskolen Sjælland, Finderupvej 8, 4270 Høng, tlf.: 70 20 08 28, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan også besøge Landbrugsskolen Sjællands hjemmeside. Her kan du bl.a. se, hvordan uddannelsen er tilrettelagt.

Kontakt

Høng Gymnasium og HF, Hovedgaden 2, 4270 Høng Tlf. 5885 2636
Mail: hoeng.gymnasium@hoeng-gymhf.dk
CVR: 2996 8381  Bankkonto: 0519 0000226075 EAN: 57 98 00 05 56 591

Kontorets åbningstider: man- tor kl. 8-15 fre kl. 8-14

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.