Intro

Når du går i 8. klasse, har du mulighed for at deltage i et introduktionskursus på gymnasiet.

Du bliver modtaget af en studievejleder som fortæller om uddannelserne (gymnasium og hf) og præsenterer programmet for dagene.

Desuden skal du prøve forskellige undervisningsmetoder og fag fra gymnasiets fagrække.

Du får også lejlighed til at besøge en klasse og se, hvordan undervisningen foregår, og vores elever vil altid gerne fortælle om, hvordan det er at gå på gymnasiet.

 

For at få et realistisk indtryk af undervisningen er det nødvendigt, at du er indstillet på at lære, at du deltager aktivt i timerne, og at du læser de lektier, I får for.

Du skal medbringe papir, skriveredskaber og en almindelig lommeregner. Det er en god ide at medbringe en pc.

 

Skoledagen starter normalt kl. 8.15 og slutter senest kl. 14.50. Efter 2. time er der en pause på 20 minutter, hvor man kan købe kaffe og te m.m. i kantinen. I frokostpausen kan du spise din madpakke, men der også åbent i kantinen, hvor der kan købes varm eller kold mad til rimelige priser. 

 

En af styrkerne ved vores skole er at alle kender alle, så vær ikke bange for at snakke med vores elever, de vil virkelig gerne fortælle om deres hverdag ved os. 

Kontakt

Høng Gymnasium og HF, Hovedgaden 2, 4270 Høng Tlf. 5885 2636
Mail: hoeng.gymnasium@hoeng-gymhf.dk
CVR: 2996 8381  Bankkonto: 0519 0000226075 EAN: 57 98 00 05 56 591

Kontorets åbningstider: man- tor kl. 8-15 fre kl. 8-14

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.