Køkkenet


  


Vores kok Allan Hulbæk Hansen sørger sammen med køkkenets øvrige personale for, at der bliver lavet lækker mad til vores kostelever.

Køkkenet har en postkasse, der kan man komme med ris eller ros, og forslag til kommende menuer.


På hverdage spises efter følgende plan:


7.30: Morgenmad

9.45: Formiddagskaffe med brød/boller

11.40: Middag (varm mad)

Eftermiddag: Frugt

17.30: Aftensmad (brød med pålæg og lune retter)

20.30: Aftenkaffe


I weekenden er tiderne anderledes:

10.30: Mokost (kombineret morgenmad og frokost)

Eftermiddag: kaffe/the med frugt eller brød

17.30: Aftensmad (varm mad)

20.30: Aftenkaffe
  


Den 19. august 2009 modtog køkkenet Fødevarestyrelsens Elitesmiley.




Se Fødevarestyrelsens seneste kontrolrapport:          Banner_99x32
 


 

Klik HER og se en film om køkkenet lavet af 3cMe 2016. 

Kontakt

Høng Gymnasium og HF, Hovedgaden 2, 4270 Høng Tlf. 5885 2636
Mail: hoeng.gymnasium@hoeng-gymhf.dk
CVR: 2996 8381  Bankkonto: 0519 0000226075 EAN: 57 98 00 05 56 591

Kontorets åbningstider: man- tor kl. 8-15 fre kl. 8-14

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.