Mad med energi til motor og hjerne:


Høng gymnasium og HF bestræber sig på at efterleve Fødevarestyrelsens 10 kostråd (se link) samt den anbefalede energisammensætning.


Vi arbejder gradvis på at omlægge mere til økologi.


Vi laver mad fra bunden, bager selv vores brød, og vi neddrosler forbruget på fedt, salt og sukker. 

Vi har altid fuldkornsbrød, rugbrød, fuldkornspasta, brune ris, grønsager og salat.

Stort set alle vores morgenmadsprodukter, ris og linser, pasta og bageprodukter er økologiske.





Kontakt

Høng Gymnasium og HF, Hovedgaden 2, 4270 Høng Tlf. 5885 2636
Mail: hoeng.gymnasium@hoeng-gymhf.dk
CVR: 2996 8381  Bankkonto: 0519 0000226075 EAN: 57 98 00 05 56 591

Kontorets åbningstider: man- tor kl. 8-15 fre kl. 8-14

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.