IT

Lectio
Alle elever har adgang til Lectio. Her man se sit skema, dagens skemaændringer, karakterer og meget andet. Hvis du glemmer din adgangskode til Lectio, kan du henvende dig til IT Administratoren Tanja i lokale 14 eller sekretær Malene Lund. Du kan logge på Lectio her.

Tekstbehandling, regneark mm.
På alle skolens pc'ere er der installeret kontorpakken Microsoft-Office.

Trådløst net
På skolen er der installeret trådløst net, der dækker det meste af skolen. Elever kan få hjælp til at koble egen computer på dette net hos skolens itadministrator Tanja.

 

Computer

Meget af undervisningen forudsætter, at du har din egen PC, så hvis du ikke allerede har en velfungerende computer, skal du anskaffe/låne en, du kan bruge i hverdagen og til de skriftlige prøver. Skal du have matematik på mere end c-niveau, må du være indstillet på at købe et specielt program, Nspire, eller Microsoft office (wordmat). Du kan låne en computer af skolen i en periode. Kig evt. ned til Tanja og hør mere. 

Kontakt

Høng Gymnasium og HF, Hovedgaden 2, 4270 Høng Tlf. 5885 2636
Mail: hoeng.gymnasium@hoeng-gymhf.dk
CVR: 2996 8381  Bankkonto: 0519 0000226075 EAN: 57 98 00 05 56 591

Kontorets åbningstider: man- tor kl. 8-15 fre kl. 8-14

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.