Nyheder

oscarfest 2018

oscarfest 2018

15-05-18

  Vinderne var som følge...

Forårskoncert 2018

09-04-18

Forårskoncert 2018 Intet forår...

Nyt fra rektor

17-01-18

Nyt fra rektor  - &n...

Åbent Hus d. 24/1

08-01-18

Den 24/1 kl. 19-21 holder vi å...

Ny rektor på Høng Gymnasium og HF

06-12-17

Den 1. december fik skolen off...

Fernisering på Høng Gymnasium og HF

Fernisering på Høng Gymnasium og HF

28-11-17

  Den 30/11 efter forældr...

Velkommen til nye elever

Velkommen til nye elever

14-08-17

Kære nye elever! Velkommen til...

Jubilarmiddag

Jubilarmiddag

07-08-17

Gl. elevers dag / Jubilarmidda...

Kære nye elever!

Velkommen til Høng Gymnasium og HF!

Vi glæder os til at møde jer, lære jer at kende og følge den spændende nye rejse, I begynder nu.

 

Høng Gymnasium og HF er en skole præget af mangfoldighed, nærvær og fællesskab.

 

Selv om vi er en lille skole, rummer vi hele tre forskellige uddannelsesretninger: STX, HF og EUX.

Vi sætter en ære i, at alle respekterer hinanden og viser ansvarlighed i forhold til at skabe en god skole.

 

På Høng Gymnasium og HF vægter vi demokrati og dialog højt.

Det betyder blandt andet, at vi har et aktivt elevråd og vi hører gerne fra alle elever, der har konstruktive ideer til, hvordan skolen kan styrkes.

 

Respekten for den enkelte – og den enkeltes mulighed for at lære så meget som muligt – står centralt i både vores grundlag og i vores hverdag.

Det betyder, at vi forventer, at alle tager del i at skabe en god stemning og give andre plads og mulighed for at komme til orde og vise, hvad de kan.

 

Alle skolens lærere er fagligt og pædagogisk meget dygtige og engagerede. Men også meget forskellige både med hensyn til fag, alder, kultur, pædagogiske tilgange og værdier.

I vil derfor opleve, at lærerne på mange forskellige måder, vil udfordre og støtte jer i jeres skolearbejde, så I hver især lærer så meget som muligt.

 

På Høng Gymnasium og HF vil I blive mødt med mange nye og forskellige udfordringer og krav, som vi forventer, I tager godt imod. Vi regner med, at I vil engagere jer både i jeres eget skolearbejde og i fællesskabet. På den måde vil I få mest ud af årene på en gymnasial uddannelse.

 

Det skal både være sjovt og slidsomt at nå frem til studentereksamen. Og det er jo sigtepunktet for jer alle: en studentereksamen, der giver jer adgang til en videregående uddannelse. Men der er heldigvis god tid til – og vi vil skabe de bedste betingelser for jer frem mod målet.

 

I vil også opleve, at det er særligt at gå på en skole, som har en kostafdeling. En gruppe af jeres kammerater har hele deres hverdag på skolen – i dagtimerne i undervisningen - om eftermiddagen, aften og weekender på ”Kosten”. Det sætter sit tydelige præg på skolens liv.

 

Der er masser af sociale aktiviteter udenfor normal skoletid, hvor skolen er åben, så I har mulighed for at arbejde her med opgaver og projekter eftermiddag og aften – og i weekenden. Der er gode muligheder for at hygge og deltage i musik-, fodbold- og LAN-arrangementer på tværs af klasser, årgange og uddannelser.

Det håber vi, I vil benytte jer af.

 

Alle gymnasiale uddannelser har som formål at danne og uddanne eleverne, så de med stor faglig viden nysgerrigt formår at fordybe sig i – og formidle - nye faglige områder og sammenhænge. Kreative, innovative og digitale tilgange er i centrum for uddannelsen.

 

Endelig vil I i løbet af skoleåret opleve en række tilbagevendende begivenheder: Filmfestival, Skolekomedie, Julegalla og meget andet, som er med til at skabe nye oplevelser, venskaber og sammenhold. Den enkeltes trivsel, et sundt socialt sammenhold og en masse faglige udfordringer i et understøttende og rummeligt læringsmiljø – det er det, vi har som ambition på Høng Gymnasium og HF.

 

Med venlig hilsen Susanne Tellerup Rektor

 

IMG_6314.jpg

Kontakt

Høng Gymnasium og HF, Hovedgaden 2, 4270 Høng Tlf. 5885 2636
Mail: hoeng.gymnasium@hoeng-gymhf.dk
CVR: 2996 8381  Bankkonto: 0519 0000226075 EAN: 57 98 00 05 56 591

Kontorets åbningstider: man- tor kl. 8-15 fre kl. 8-14

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.