Årsskriftet

Årsskriftet udkommer ved juletid og indeholder en lang række artikler, skrevet af tidligere elever eller ansatte, og af nuværende personale. I Årsskriftet får man altid et godt indblik i skolens dagligdag . Årsskriftet indeholder også Høng-Samfundets medlemsliste. Her kan medlemmerne følge med i, hvor kammeraterne er blevet af. Årsskriftet sendes til alle medlemmer af Høng-Samfundet.

Forårshilsen

Er et lille kopieret skrift, der giver mulighed for at bringe uddrag fra artikler af "gamle" Høngere, samt en opfordring fra klasserepræsentanten i jubilarårgange om fremmøde til årets jubilarfest. Udsendelsen af Forårshilsenen til alle medlemmer og gamle elever fra jubilarårgangene hjælper os samtidigt med at vedligeholde vores adressekartotek over gamle elever.