Plads til den enkelte

Vores motto er "Plads til den enkelte". Vi tager udgangspunkt i den enkelte elev og har en række tiltag, der sikrer, at alle trives på Høng Gymnasium og HF.

Udvidet studievejledning

Anne Bente
Studievejleder, som kan hjælpe med alle generelle spørgsmål om uddannelse, trivsel og lignede. Anne-Bente underviser også i spansk.

Joan
Joan er studievejleder med udgangspunkt i sin uddannelse som socialpædagog. Det betyder, at Joan kan hjælpe med dyberegående problemstillinger omkring trivsel.

Freya
Freya har særligt fokus på at sikre det gode sociale miljø på kostafdelingen.

Tanne
Tanne er psykolog og tilknyttet Høng Gymnasium og HF. Hun kan tilbyde samtaler og terapi, hvis det eleverne bokser med, går ud over deres mulighed for at gennemføre uddannelsen ved Høng Gymnasium. Tanne afholder også kurser for eleverne ifm. eksamen, for at mindske eksamensangst og lignede.

Læsevejledningen
Den nye gymnasiereform giver os mulighed for at niveauinddele eleverne ift. deres læsefærdigheder, og højne niveauet hos den enkelte. Det er underviser og læsevejleder, Mette, der står for denne indsats.
Ordblindeundervisning
Det er hårdt arbejde at gå i gymnasiet, og det kræver en ekstra indsats for elever, som er testet ordblinde. Derfor har vi, igen i år, særlig fokus på ordblindeundervisning. Det er de eksterne konsulenter; Lotte og Tine, der står for undervisning, som foregår på skolen og fremgår af skemaet.
Fokus på trivsel
Alle klasser har en teamtrivselslærer, som har fokus på den enkelte og klassens faglige og sociale trivsel. Vi arbejder løbende med at danne makkerskaber for at skabe øget trivsel i nye årgange.
Ekstra matematik

Den nye gymnasiereform giver os mulighed for at niveauinddele eleverne ift. deres læsefærdigheder, og højne niveauet hos den enkelte

Einstein
Einstein er vores lektiecafé opkaldt efter den berømte fysiker, Albert Einstein. Her kan eleverne få hjælp til deres lektier. Lektiecaféen er bemandet mandag til torsdag med lærere og elever, der hver uge dækker de fag, hvor der er afleveringer. Eleverne kan sagtens ønske sig, at en bestemt lærer, fx en engelsklærer, tilknyttes lektiecaféen en eller flere konkrete dage.
Studievalg – vejledning om videregående uddannelser og karriere på skolen

Kit K. Rasmussen fra Studievalg Danmark er studie- og karrierevejleder på skolen. Alle elever træffer studievalg ved vejledningsarrangementer i klasserne, og Kit har træffetid ca. hver anden tirsdag i Glasgangen.

Du kan booke tid til vejledning på www.studievalg.dk/sjaelland  Du er også velkommen til at skrive til Kit på kkr@studievalg.dk

Kontakt

Høng Gymnasium og HF
Hovedgaden 2
4270 Høng

Tlf. 5885 2636
Mail: hoeng.gymnasium@hoeng-gymhf.dk

Sitemap

Info

CVR: 2996 8381
Bankkonto: 0519 0000226075
EAN: 57 98 00 05 56 591

Kontorets åbningstider:

Mandag - Torsdag
08:00 - 15:00
Fredag
08:00 - 14:00
×
Ring os op
Find vej
Menu