Høng-Samfundet

Høng-Samfundet er foreningen af tidligere elever og ansatte ved Høng Gymnasium.

Foreningen har til formål at bevare kontakten mellem medlemmerne og skolen. Det gøres bl.a. ved hvert år at invitere til gl.elev/jubilardag - næste gang d. 9. september 2017 (8. september 2018) - udsendelse af 2 årlige publikationer (Forårshilsen og årsskrift), der hjælper os til at holde adresselisterne ajour og giver dig indblik i skolen både dengang og nu.

Som medlem får du automatisk indbydelse til elevfesten hvert år, ligesom du modtager Årsskriftet og Forårsskriftet. Blot skal du huske at meddele os, når du flytter til en ny adresse.

Vigtigt: i årerne fremover vil vi begynde i stadigt større omfang at anvende e-mailforsendelser for at spare porto og dermed ikke bruge alle foreningens få midler på forsendelser, MEN vi har stadig brug for altid at have opdaterede postadresser. Så hjælp os med at holde databasen ajour med såvel postadresser som email og telfonnumre ved at sende rettelser til vores kasserer.

Kontingentsatser for medlemskab:
• Årligt kontingent kr. 150,-
• Livsvarigt kr. 2.000,-

Kontingentåret løber fra 1. juli - 30. juni.

Øvrige oplysninger kan du få ved henvendelse til Høng-Samfundets formand:
Lene Jensen
Falkegårdsvej 13A